Over mij

Hcharlottei! Ik ben Charlotte. Ik schrijf graag over psychiatrie en met name een alternatieve kijk hierop. Zelf heb ik er een hele carrière opzitten in de psychiatrie: van 2004 tot 2010 was ik in behandeling bij het GGZ voor een reeks van stoornissen, waarvan de laatste diagnose een schizoaffectieve stoornis is. Ik heb daar meer dan 16 soorten medicijnen voor gekregen, van antipsychotica tot stemmingsstabilisatoren, therapieën gekregen als CGT en als laatste redmiddel Electroconvulsie Therapie: ECT.


Daar werd ik niet veel gezonder van. Omdat het me meer kwaad dan goed deed heb me in 2010 uit laten schrijven en heb ik mijn eigen manieren gevonden om met mijn problemen om te gaan, en weer gezond te worden. Ik heb gemerkt dat het idee van een levenslange ziekte maar een perceptie is die niet perse waar hoeft te zijn.


Ik denk dat er betere manieren zijn om met psychische problemen om te gaan en ik laat je graag zien welke manieren mij en anderen wel geholpen hebben. Ook schrijf ik graag over andere culturen; zij hebben vaak een hele andere kijk op deze zaken dan wij. Wat kunnen we van ze leren?Heb je een vraag of opmerking? Laat een berichtje achter op mijn pagina, of neem contact met me op. Ik hoor graag iets van je!

Maak een eigen blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: